50 различни рецепти за супи, предястия и основни ястия, разделени в четири части според състава на продуктите:
– постни ястия
– безмесни ястия
– ястия с месо
– ястия с риба и морски дарове
В книгата ще откриете и много кулинарни съвети:
Знаете ли, че ако готвите калмари повече от необходимото време, те вместо да се разварят, стават жилави като гума. Добрата новина е, че ако продължите да ги варите, след около един час те отново ще са крехки и вкусни.
Ивелина Иванова е шеф-готвач на списание Меню.
Знаете ли, че ако готвите калмари повече от необходимото време, те вместо да се разварят, стават жилави като гума. Добрата новина е, че ако продължите да ги варите, след около един час те отново ще са крехки и вкусни.
Ивелина Иванова е шеф-готвач на списание Меню.
Издателство Гурме Пи Си Ти И
50 бързи рецепти в Хеликон
50 бързи рецепти в Books.bg
Няма коментари:
Публикуване на коментар