четвъртък, 19 януари 2012 г.

Джулия Чайлд >> Кулинарната мъдрост на Джулия

Основни техники и рецепти от един живот, преминал в готвене


Стъпвайки на няколко десетилетия опит като майстор готвач, в тази книга Джулия Чайлд разбулва тайните на мистичната и недостижима френска кулинария и я прави достъпна за всяка домакиня, разполагаща със „свястна точилка” и опит в готвенето. Рецептите й са подробни и изчерпателни, но в същото време са разбираеми и оставят място за творчески експерименти.

Джулия Чайлд е обект на преклонение за милиони почитатели на вкусната храна по света. И макар винаги да е била изключително популярна заради прочутите й кулинарни програми по телевизията, името й още повече нашумя с излизането на филма „Джули и Джулия”, където в нейния образ се превъплъти несравнимата Мерил Стрийп.


Издателство Пергамент Прес


Няма коментари:

Публикуване на коментар