събота, 11 февруари 2012 г.

Невяна Кънчева >> Хляб от фурната и от хлебопекарната

Тази книга е за любопитните и експериментаторите. От нея ще научите всички тънкости за приготвянето на хляб във фурната и хлебопекарната

Първата ни мисъл за храна винаги е свързана с него – неповторимия аромат на току-що изваден от фурната хляб, хрупкавата му златиста коричка, неговата чудна мекота… Защото и най-красиво подредената трапеза не е съвършена, ако на нея не се кипри панерчето с хляб.

Машините за хляб, които масово навлязоха в кухните ни върнаха на дома онзи забравен аромат от времето на зиданите печки и истинския хляб с приготвен от бабите ни квас – аромата на уют и топлина.

Издателство Колхида


Няма коментари:

Публикуване на коментар