От свежи салати и пикантни разядки, през ястия с месо и постни деликатеси, до пухкави домашни печива, десерти, традиционна зимнина и ароматни ликьори;
– практични кулинарни техники и хитрини, които ще превърнат готвенето в удоволствие дори за начинаещите в кухнята;
– любопитни факти за българските обичаи и подбрани ястия, които се приготвят за най-популярните български празници – Богоявление, Ивановден, Великден, Гергьовден, Никулден, Коледа и много други.
– практични кулинарни техники и хитрини, които ще превърнат готвенето в удоволствие дори за начинаещите в кухнята;
– любопитни факти за българските обичаи и подбрани ястия, които се приготвят за най-популярните български празници – Богоявление, Ивановден, Великден, Гергьовден, Никулден, Коледа и много други.
Издателство СофтПрес
Българска традиционна кухня в Pimodo
Няма да сбъркате ако се снабдите с тази книга. Всяка рецепта е практически прилагана от автора и е обсъждана в интернет, а откакто има фейсбук - и там. Всички ястия са практични и вкусни, а стилът на поднасяне на информацията е толкова приятен и увлекателен, че човек може да си я чете и ей така - само за удоволствие. Аз се забавлявах години с постовете във Фейсбук, и въпреки, че нямам дарба в готвенето съм се изкушавал да направя някои от рецептите - толкова лесни и вкусни изглеждаха, а и такива и бяха. Освен това, тук са вкарани накуп и много пинизи, които адски улесняват готвенето. :) Абе, вие си преценявате в крайна сметка.
ОтговорИзтриване